Stichting BBZ

 
 


De Boètegewoeëne Boètezitting

De Boètegewoeëne Boètezitting wordt georganiseerd sinds 2003 door de Stichting Stadscomité B.B.Z. uit Venlo in samenwerking met L1-Televisie en theater de Maaspoort. De Stichting Stadscomité B.B.Z. draagt zorg voor een hoogwaardige en veilige organisatie van De Brand Beer Boètegcwoeëne Boètezitting door als platform te dienen voor alle belanghebbende partijen, maar ook directe sturing te geven aan de betrokken uitvoeringsorganisaties.

’T Stadscomité zorgt er ieder jaar weer voor om samen met tientallen vrijwilligers dat de stad klaar is om samen met jullie de Vastelaovend te beginnen. Als jullie zorgen dat jullie leuk verkleed, geschminkt en goede zin hebben dan verwelkomen wij jullie graag Vastelaovend vrijdag, zaterdag in het Stedje van lol en plezeer te Venlo.

Voordat je de dorst kunt lessen tijdens de Boétezitting, heb je de stadsmunten Venlonaerkes nodig. Deze zijn te koop bij de kassa units op zeven plaatsen in de stad
(zie voor meer info homepagina www.stadsmuntvenlo.nl plattegrond kassa’s) en je kunt ze bij de deelnemende Horecabedrijven in de binnenstad inleveren.
(Let op: de Venlonaerkes zij n geldig tot 1 april van het lopende jaar).




 



 
Lees alles over De Boètegewoeëne Boètezitting op www.boetezitting-venlo.nl.



Stichting Stadsmunt Venlo
Bolwaterstraat 20a
3911 GC Venlo

www.stadsmuntvenlo.nl
info@stadsmuntvenlo.nl